Blikschade bij kop-staartbotsing op de Schalkwijkerstraat

 

Haarlem – Bij een kleine kettingbotsing hebben zondagmiddag drie auto’s schade opgelopen. Rond half vijf had een automobilist op de Schalkwijkerstraat te laat door dat een auto voor hem moest afremmen. Hij reed vervolgens, ter hoogte van de Graafschapstraat, vol tegen zijn voorganger aan. In totaal raakte er drie auto’s betrokken.

In eerste instantie leken alle inzittenden er met de schrik vanaf te zijn gekomen. Tijdens de afhandeling kreeg een van de inzittenden, een man, toch last van zijn nek. Een ambulance kwam alsnog ter plaatse om het slachtoffer na te kijken.

Na controle in de ambulance bleek hij niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.

Een bergingswagen is ter plaatse gekomen om de beschadigde voertuigen weg te slepen.