Man gewond bij kettingbotsing op Boulevard in Zandvoort

 

Zandvoort – De bestuurder van een auto is zaterdag aan het einde van de ochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval. Rond kwart voor twaalf ree de bestuurder over de Boulevard Barnaart en merkte te laat op dat de auto’s voor hem afremde. De man knalde met een flinke snelheid tegen zijn voorganger aan, die daardoor ook weer doorschoot tegen de auto daarvoor.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. In een van de auto’s zaten enkele kleine kinderen. Zij zijn door de ambulancebroeders nagekeken, maar hielde er geen verwondingen aan over.

De bestuurder van de achterste auto moest wel mee naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Door het ongeval was de Boulevard Barnaart in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Het verkeer werd tijdelijk via de busbaan gestuurd.

Een bergingswagen heeft twee van de drie auto’s weggesleept, de derde wagen kon nog wel verder rijden.