Te water geraakte bestuurder scootmobiel gereanimeerd in Halfweg

 

Halfweg – De hulpdiensten hebben donderdagmiddag een bestuurder van een scootmobiel gereanimeerd. Om even voor half drie werd hij door een voorbijganger aangetroffen in het water langs de Dubbele Buurt. Hulpdiensten, waaronder een traumateam uit Amsterdam kwamen in actie om het slachtoffer hulp te bieden.

Duikers van de brandweer zijn het water ingegaan en hebben het slachtoffer uit het water gehaald. Hulpverleners hebben het slachtoffer daarna langdurig gereanimeerd. Hij is even later per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De vermoedelijke scootmobiel van het slachtoffer werd op een nabijgelegen bruggetje aangetroffen. De politie heeft zowel de brug als de omgeving waar het slachtoffer uit het water werd gehaald afgezet en zal verder onderzoek doen om te achterhalen wat er precies is gebeurd.