Vrouw gewond na aanrijding met scooter langs Zeeweg in Overveen

 

Overveen – Een vrouw is zondag aan het begin van de avond gewond geraakt toen zij in botsing kwam met een snorscooter. Rond half zeven fietste de vrouw over het fietspad langs de Zeeweg – N200, toen zij ter hoogte van de Erebegraafplaats in botsing kwam met een scooterrijdster. Zowel de vrouw als de scooterrijdster kwamen ten val.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De fietsster raakte door de val gewond en moest door het ambulancepersoneel verzorgd worden. Na de eerste zorg is zij voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurster van de snorscooter hield er alleen een pijnlijke schouder aan over. Zij hoefde verder niet mee naar het ziekenhuis.

Agenten hebben geholpen met de afhandeling van het ongeval.