Scooterrijdster rijdt de berm in en raakt gewond

 

Halfweg – Een vrouw is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Houtrakkerweg in Halfweg. Rond half twee reed zij met haar scooter over de Houtrakkerweg toen zij van de weg raakte en in de berm reed. De vrouw kwam net voor de sloot ten val en raakte daarbij gewond.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben haar eerste hulp verleend. De vrouw weigerde in eerste instantie om mee te gaan naar het ziekenhuis, maar uiteindelijk ging zij toch mee.

Volgens een getuige werd de vrouw afgeleid, waardoor zij van de weg raakte, in de berm kwam en uiteindelijk naast de sloot tot stilstand. Tegenover agenten kon de vrouw geen duidelijk verhaal vertellen wat er precies gebeurd was.

Agenten hebben de scooter uit de berm gehaald en met een aanhanger achter een politiebusje overgebracht naar het politiebureau.