Automobilist rijdt vrouw aan op zebrapad voor ziekenhuis

 

Haarlem – Een vrouw is donderdagmiddag gewond geraakt toen zij door een auto werd aangereden. Het ongeval vond om even over vijf uur plaats voor het Spaarne ziekenhuis aan de Boerhaavelaan. De automobilist reed vanaf de Boerhaavelaan het terrein op bij het ziekenhuis, maar zag daarbij de vrouw over het hoofd. Een botsing was het gevolg, waarbij de vrouw gewond op straat kwam te liggen.

Twee ambulances en de politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Omstanders, waaronder medewerkers van het ziekenhuis, schoten de vrouw te hulp. Ambulancebroeders hebben haar vervolgens hulp verleend. Na de eerste zorg is zij voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de inrit van het ziekenhuis tijdelijk niet bereikbaar voor het verkeer.