Man zonder rijbewijs aangehouden na veroorzaken ongeval op Keggeviaduct in Haarlem

 

Haarlem – De bestuurder van een auto is woensdagmiddag aangehouden nadat hij een ongeval op het Keggeviaduct had veroorzaakt. Rond kwart voor drie reed de man vanaf de A200 de N200 op, toen hij bovenop het Keggeviaduct niet meer op tijd kon stoppen voor de auto voor hem die voor de verkeerslichten afremde.

Uiteindelijk raakte drie auto’s betrokken bij het ongeval. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de inzittenden van de drie auto’s nagekeken, maar niemand bleek gewond te zijn geraakt.

De bestuurder van de achterste auto, die het ongeval had veroorzaakt, bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij is door de politie aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Bij de man werd ook nog een alcohol- en drugstest afgenomen.

Door het ongeval de afrit vanaf de A200 naar de Waarderpolder afgesloten voor al het verkeer. Een bergingswagen heeft de beschadigde wagen weggesleept.