Scooterrijdster gewond bij botsing met auto in Heemstede

 

Heemstede – Een scooterrijdster is donderdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto in Heemstede. Om even voor twee uur reed de scooterrijdster met achterop een passagier over de Van Merlenlaan en wilde linksaf de Vrijheidsdreef oprijden.

Vanuit tegengestelde richting kwam een auto aanrijden, waarbij de twee elkaar over het hoofd zagen. Een botsing was het gevolg. De bestuurster van de scooter kwam daarbij hard ten val en raakte gewond.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Na de eerste zorg op straat is de vrouw per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Door het ongeval was de kruising tijdelijk deels afgesloten voor het verkeer.