Inzittende vlucht na harde botsing tegen geparkeerde auto’s

 

Haarlem – Een auto is in de nacht van vrijdag op zaterdag met hoge snelheid tegen een geparkeerde auto gereden. Het ongeval vond om even over middernacht plaats, toen volgens een getuige twee auto’s op de Frankrijklaan aan het racen waren. Een van de auto’s wilde de ander inhalen, maar raakte daarbij van de weg en reed met hoge snelheid tegen een geparkeerde auto aan.

Deze auto schoot vervolgens een flink stuk naar achteren en duwde daarbij een auto die daarachter geparkeerd stond ook weer een paar meter naar achter de stoep op. Deze auto duwde een betonnen paaltje omver en kwam daar bovenop te staan.

Een van de inzittenden van de auto die van de weg raakte, nam na het ongeval de benen. Een getuige heeft nog geprobeerd om achter de man aan te rennen.

De schade aan de drie auto’s is aanzienlijk. Agenten hebben de schade opgenomen en de eigenaren van de twee andere auto’s op de hoogte gebracht.

De politie onderzoekt nog de exacte toedracht van het ongeval en wie de bestuurder van de auto is geweest.