Man komt klem te zitten tussen twee auto’s bij aanrijding na verkeersruzie

 

Haarlem – Een man is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Nijverheidsweg in de Haarlemse Waarderpolder. Voorafgaand aan de aanrijding zou een verkeersruzie hebben plaatsgevonden. De bestuurder van de witte auto stond op een gegeven moment op de Nijverheidsweg stil, en stapte uit. Op dat moment wilde de automobilist die daarachter reed, de stilstaande witte auto passeren. Daar zat echter zo weinig ruimte tussen, dat de uitgestapte bestuurder van de witte auto tussen de twee auto’s klem kwam te zitten.

Het slachtoffer ’tolde’ daarbij enkele keren rond voordat hij weer los kwam uit zijn benarde positie. De andere automobilist is na het ongeval doorgereden.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer aan zijn verwondingen behandeld. Na de eerste zorg is hij met onder meer letsel aan zijn benen overgebracht naar het ziekenhuis.

Gezien de bijzondere situatie en de ernst van de verwondingen is de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.